KYLIE SKIN REVIEW INDONESIA | FIRST IMPRESSION (English Sub)



Hope you guys enjoy this video xoxo

Say Hi to me on Instagram : @SanlyLiuu
► www.instagram.com/sanlyliuu

FOR BUSINESS INQUIRIES :
Email: [email protected]

Use my code :
► ZALORA for 15% off : ZaloraXSanly

► GET 1 CUP OF COFFEE FOR FREE! (download FORE coffee app and insert code : 60ABB5)

► $30/£24/Rp432.000 Discounts on Airbnb :

► 12% Discount on Agoda : Bit.ly/sanlyagoda

► Free Rides UBER : SANLYL2UE

This video is not sponsored! xoxo

source: https://chaddnrc.net

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://chaddnrc.net/category/du-lich/

35 thoughts on “KYLIE SKIN REVIEW INDONESIA | FIRST IMPRESSION (English Sub)

  1. Gue bingung muka bersih gitu harus pake banyak step untuk skin care? Yang kulit muka nya banyak problem kayanya agak tersakiti ya termasuk w

  2. Yang cewek cewek jelek sirik amat anjengg udah gausah jatohin org “LiAt lEnsA bLa bLa bLa” HALLLAHHHHH KONTHOLLLLLLL SIRIK AJA ANJENGG

  3. kak ada satu product nya yang kurang kaka cobain,walnut scrub nya karna itu yang paling controversy banget di next videonya dong kak

    btw luv your hair so much💕💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *